מידע על לימודי מדעי החיים בפקולטה למדעי החיים בבר אילן

הפקולטה למדעי החיים ע"ש מינה ואבררד גודמן מציעה מסלולי לימודים גבוהים בתחום מדעי החיים. הפקולטה למדעי החיים של בר אילן מעניקה ידע ביולוגי וחינוך מדעי, המבוססים על המחקר המודרני.

סגל הפקולטה למדעי החיים מונה כ-50 מדענים-חוקרים, המרצים בקורסים הנוגעים לתחום התמחותם במסגרת מדעי החיים, ומנהלים כל אחד קבוצת מחקר פעילה ותוססת הכוללת עמיתי מחקר ותלמידי מחקר של מדעי החיים לתואר שני ושלישי.

התחומים השונים הנלמדים בפקולטה למדעי החיים לתואר ראשון (BSc), שני (MSc) ושלישי (PhD) מחולקים למספר קטגוריות עיקריות של מחקרים בנושאי מדעי החיים: ביולוגיה תאית והתפתחותית, אקולוגיה ומדעי הצמח, אימונולוגיה וחקר הסרטן, ביולוגיה חישובית ומבנית, מיקרוביולוגיה ווירולוגיה, ונוירוביולוגיה.

צרו עמנו קשר עוד היום לקבלת ייעוץ ומידע בנושא לימודים בפקולטה למדעי החיים בבר אילן דרך עמוד צור קשר

מסלולי הלימוד של מדעי החיים בבר אילן

מדעי החיים לתואר ראשון: הלימודים לקראת תואר ראשון של הפקולטה למדעי החיים מתקיימים במסלולים של: מדעי החיים, ביוטכנולוגיה, ביולוגיה חישובית (ביואינפורמטיקה) וביופיזיקה

מדעי החיים לתואר שני: לימודים לתואר שני במדעי החיים מתקיימים בתחומים של: בוטניקה, ביוכימיה, זואולוגיה, מיקרוביולוגיה, אקולוגיה, ביולוגיה הומנית, ביוטכנולוגיה וביולוגיה חישובית.

מדעי החיים לתואר שלישי: בתואר שלישי הנושא הנחקר נקבע בהתאם לנושאי המחקר של המנחה במעבדה הספציפית במסגרת הפקולטה למדעי החיים.

מדעי החיים לבוגרים מצטיינים: הפקולטה למדעי החיים באוניברסיטת בר אילן מקיימת גם תוכניות מיוחדות למצטיינים לתואר שני ושלישי.

לפרטים נוספים אודות לימודי מדעי החיים במסגרת הפקולטה למדעי החיים בבר אילן הקליקו למידע כללי ו-  למידע למועמדים.