דרוש/ה:סטודנט/ית – השירותים להגה"צ לביקורת

משרד החקלאות ופיתוח הכפר

דרוש/ה:    סטודנט/ית –  השירותים להגה"צ  לביקורת

תאריך אחרון להגשת מועמדות:18/3/2020

מקום משרה: משרד החקלאות ופיתוח הכפר                                                               81099276

מועד תחילת עבודה משוער : מיידי

מקום העבודההשירותים להגנת הצומח – בית דגן

היקף שעות העסקת סטודנט: 96 שעות בחודש ועד 120 שעות בלבד.*

תיאור התפקיד:

סיוע לעובדים המקצועיים ביחידה במטלות שונות.

התמחות בתחום העיסוק הספציפי ליחידה ושילוב הידע האקדמי החלקי

סיוע בתחזוקת  מאגרי נתונים באופן שיטתי וכן בחיפוש ובריכוז מידע, לרבות הפקת דו"חות בהתאם

להנחיית הממונים. סיוע בגיבוש של שיטות וכלים לניהול העבודה והטמעתם.

סיוע בעבודה אדמיניסטרטיבית.

ביצוע מטלות נוספות בהתאם להנחיית הממונים.

דרישות סף:

1.סטודנט הלומד באחד ממוסדות להשכלה גבוהה המוכרים על ידי המל"ג או במוסדות להכשרת הנדסאים וטכנאים שבפיקוח משרד העבודה, לרבות סטודנט הלומד לתואר ראשון נוסף (לאחר סיום התואר הבוגר הראשון)אשר לומד לתואר שני (לרבות סטודנט הלומד לתואר שני נוסף) או שלישי המוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה, וכל עוד הוא לומד לתואר ולא סיים את חובותיו לקבלת התואר.

2.תלמיד במכינה קדם-אקדמית, סטודנט הלומד בשנת השלמה תואר שני, וסטודנט הלומד במוסד להשכלה גבוהה בשנת השלמה להסמכה לראיית חשבון.

3. תלמיד ללימודי תעודה אינו נחשב סטודנט לעניין העסקה בשירות המדינה.

עדיפות ללימודי: מדעי החקלאות, מדעי החיים, מדעי הסביבה וביוטכנולוגיה.

דרישות נוספות רצויות:

ידיעת השפות העברית והאנגלית ברמה גבוהה כדי ביטוי בכתב ובעל-פה.

ידע וניסיון בעבודה עם מאגרי מידע.

ידע וניסיון עם תכנות אופיס או עם מערכות מידע רלוונטיות אחרות.

הערה:

סטודנט יועסק עד חמש שנים. תקופה זו כוללת את כל תקופות ההעסקה כסטודנט בשירות המדינה.

*היקף שעות העסקת סטודנט יהיה 96 שעות בחודש. בהתאם לצורך ניתן להעסיק סטודנט בהיקף משרה מעל 96 שעות בחודש ועד 120 שעות בחודש בלבד. זאת בכפוף להסכמתו בכתב של הסטודנט.

הבהרות

תינתן עדיפות לסטודנטים בעלי אופק שירות של שנתיים לפחות.

מתכונת העסקה:  עבודה בימים א'-ה' בהיקף של שעות סטודנט .

החזר הוצאות נסיעה בתחבורה ציבורית:  החזר הוצאות הנסיעה בתחבורה ציבורית יהיה בהתאם לצו ההרחבה החל בנושא זה, עבור מספר הנסיעות ועל-פי מחיר שיתעדכן מעת לעת, או עבור כרטיס "חופשי חודשי", לפי הנמוך שביניהם.

מובהר כי מועמד/ת שיימצא/שתימצא כשיר/ה למשרה, ישובץ/תשובץ בתפקיד רק לאחר שהחל/ה את לימודיו/ה בפועל והוגדר/ה סטודנט/ית.

מובהר כי שיבוץ הסטודנט/ית שייבחר/שתיבחר למשרה מותנה בעמידה בבדיקות ביטחוניות, בבחינת ניגוד עניינים וקרבת משפחה.

להגשת המועמדות יש לצרף את המסמכים הבאים: קורות חיים עדכניים, תעודות ואישורים המעידים על לימודים במוסד להשכלה גבוהה  המוכר על ידי  המל"ג, לרבות אישור על שנת הלימודים הנוכחית ואישורים המעידים על הניסיון המקצועי הנדרש.

יש להקפיד על שליחת כל המסמכים הדרושים ובפרט את אישור הלימודים.

למען הסר ספק: מועמד/ת אשר לא יצרף/תצרף את המסמכים הנדרשים מועמדותו/ה לא תיבחן.

מובהר כי המשרד יזמן לריאיון מועמדים מתאימים בלבד, על-פי התרשמות מהמסמכים שיוגשו ועל-פי מידת העמידה בדרישות הרצויות.

ההתקשרות עם המועמד/ת תיעשה בדוא"ל בלבד.

המשרה פונה לגברים ונשים כאחד.

קורות חיים, אישורי השכלה וניסיון יש להעביר עד לתאריך  18/3/2020

לגב'  אביטל עותני במייל  avitalo@moag.gov.il