הנחיות מחלקתיות לרישום לקורסים תשפ"ד

במידה ואינכם מצליחים להירשם לקורס מסוים לשנת הלימודים הקרובה (תשפ"ד) נא למלא טופס בקשה בקישור הבא:

נא לא לשלוח מיילים בנושא זה

תכנית  הלימודים לתואר שני בכל המסלולים

הפקולטה למדעי החיים  מברכת אותך ומאחלת לך הצלחה רבה

בשנת הלימודים הקרובה.

לפניות למזכירות תארים מתקדמים: Ls.Graduates@biu.ac.il
יועצת אקדמית: ד"ר הילה אליפנץ

באתר קיימות מערכות הקורסים שם ניתן לראות את הקורסים במערכת השבועית, הסמינריונים וכו.

מערכת קורסי הפקולטה תשפ"ד - תואר שני ללא תיזה

מערכת קורסי הפקולטה תשפ"ד - תואר שני עם תיזה

לשם צורכי שכ"ל ואחידות בין המסלולים עם וללא תזה שעות התקן של התואר השני עודכנו ל20 ש"ש (בדומה לתואר ללא תזה). קוד התזה יעודכן ל-8 ש"ש כך שבפועל מבחינת קורסים אין שוני ממה שהיה נהוג קודם לכן ואותם 8 ש"ש יופיעו על קוד התזה 803000 אליו יש להרשם בשנה ב בלבד (12 ש"ש לקורסי התואר +8 ש"ש תזה)

(שימו לב המערכת הנכונה ביותר היא בזמן הרישום בייעוץ הוירטואלי)

תואר שני עם תזה

לכל המסלולים המחקריים

כל שנה חייבים להירשם  לקולוקוויום המחלקתי 80-9000-01

20 השעות לתואר כוללות שני סמינריונים חובה (כל סמינריון שווה 0.5 ש"ש)

80801- עקרונות פיזיקליים למכשור מדעי וניתוח תוצאות חובה לקחת קורס זה בשנה א לתואר 0.5 ש"ש

80534- ביוסטטיסטיקה ומבוא לניסויים קליניים - חובה לקחת קורס זה בשנה א לתואר 1.5 ש"ש

סטודנטים בשנה ב לתואר יש להרשם לקוד תזה 80-3000-01 (8 ש"ש)

הערות למסלולים השונים:

מסלול מדעי החיים עם תזה 80401  (כולל בתוכו התמחויות שונות שנבחרות בהגשת הצעת המחקר)

מסלול ביוטכנולוגיה 80422 סטודנטים שלמדו במסלול ביוטכנולוגיה בתואר ראשון וכבר למדו את קורסי החובה, ישלימו את מכסת 20 הש"ש מרשימת קורסי הבחירה.

מסלול לביולוגיה חישובית 80423 יש לשים לב לדרישות המסלול. עליך לעמוד בתנאים הבאים:

• תואר ראשון בביולוגיה חישובית או סיום קורסי השלמה מוכרים ומאושרים בהתאם.
  • אישור קבלה למחקר לתואר השני מאת חוקר מהפקולטה בתחום החישובי אשר ינחה את הסטודנט.

מסלול לננוטכנולוגיה 80430  רק למנחים המורשים למסלול זה ודרישות קורסים ייעודיות למסלול – לבירורים יש לפנות למזכירות הננוטכנולוגיה.

מסלול ביולוגיה סביבתית 80405 תוכנית משותפת עם מכון וולקני סמינר הפקולטה ניתן במכון וולקני אך עדיין יש להרשם לקוד הקולוקוויום 809000 כל שנה.

שימו לב! סטודנטים לתואר שני חייבים ב 20 ש"ש לכל התואר (לא כולל קורסים ביהדות), המימון שכ"ל הינו אך ורק על היקף זה של קורסים, חריגה מכך בגלל בעיות פטורים, פתיחת שנה וכו תחול על הסטודנט.

רישום קורסים באילת :

לידיעתכם, קיימים קורסים לבחירה, דרך המכון הבינאוניברסיטאי באילת.

פרטים להרשמה וסיליבוסים ניתן למצוא בקישור : http://life-sciences.biu.ac.il/node/5979

לאחר קבלה ואישור של המכון הבינאוניברסיטאי באילת, חייבים להירשם לקורס דרך מזכירות הפקולטה.

תואר שני מדעי החיים ללא תזה

מדעי החיים

2 קורסי חובה למסלול באשכול קורסי חובה- עבודה סמינריונית (1 ש"ש)  וסמינריון (1 ש"ש) (שימו לב- קיימות מספר קבוצות לבחירתכם, אין חובה לקחת את שני הקורסים יחד הם אינם קשורים אחד לשניויש להשלימם בתואר לאו דווקא בשנה מסויימת לתואר ) . שאר הקורסים הינם לבחירתכם ומופיעים באשכול בחירה. יש להשלים 20 ש"ש לא כולל לימודי יהדות.

לסטודנטים עובדי המעבדות הרפואיות שרוצים להת בהתמחות עובדי המעבדות יש לוודא מול המזכירות שהוגדרה לכם ההתמחות וכך תוכלו לראות את האשכולות הרלוונטים אליכם ברישום. אפשר להוריד מהאתר של הפקולטה דף הנחיות לקורסים לבחירה- יש לכם  אשכולות של חובת בחירה.

ההתמחות היא רק הגדרה של אשכולות הקורסים תעודת המוסמך בכל מקרה הינה מוסמך במדעי החיים.

גרונטולוגיה: מדעי הזיקנה שימו לב לאשכולות הרישום חובה ובחירה במסלול.

שנה א'-עליכם להרשם לקורס השנתי מבוא למדעי החברה

שנה ב'- אם טרם השלמתם את קורסי הבחירה יש להשלימם השנה במקביל לקורסי החובה של שנה ב'.

עם סיום הרישום יש להוציא פלט של "מאזן תכנית הלימודים" ולבדוק שנרשמת לכל הנדרש בהתאם להנחיות.

לבעיות ועזרה עם הרישום ניתן לפנות לרכזת המחלקה לגרונטולוגיה – מדעי החיים בתאל פעור batel.fuor@biu.ac.il

בכל בעיה טכנית ניתן לפנות למדור שירות לסטודנט בטל' 03-5317000 או 9392*.