תואר שני בביוטכנולוגיה

הנחיות (שימו לב החל מתש"פ האוניברסיטה עוברת לניקוד לפי ש"ס, 1 נ"ז=1 ש"ס)

סטודנטים לתואר שני חייבים ב-24 נקודות זכות (12 שעות שנתיות) לכל התואר (לא כולל קורסים ביהדות).

הנכם מוזמנים ליצור עמנו קשר לקבלת ייעוץ ומידע בנושא לימודי תואר שני בביוטכנולוגיה דרך עמוד צור קשר

למסלול זה יש להרשם מלכתחילה למסלול 80422 ביוטכנולוגיה. סטודנטים שלמדו במסלול ביוטכנולוגיה בתואר ראשון וכבר למדו את קורסי החובה, ישלימו את מכסת 24 הנקודות מרשימת קורסי הבחירה, שאר הסטודנטים שיבחרו במסלול זה יצטרכו להשלים את קורסי החובה של המסלול.

24 נקודות הזכות כוללות בתוכן קורסי חובה ובחירה לפי הפירוט מטה.

מצורף למטה קישור לאקסל ובו בכל לשונית אשכול עם פירוט מספרי הקורסים, למטה גם מצורף קישור לאתר הקורסים בו ניתן לראות את מועדי הקורס והסיליבוס

1. חייבים להרשם לקורסי החובה:

מי שמתחיל את התואר החל מתשע"ח-

קוד שם נ"ז
80501 מבוא לביוטכנולוגיה 4
80502 מבוא לביוטכנולוגיה - מעבדה 2
80510 תהליכי הפרדה ואנליטיקה 2
80513 ביואינפורמטיקה 4
80517 שימוש בבעלי חיים כחיות ניסוי 1
80534 ביוסטטיסטיקה ומבא לנסויים קליניים  4
80801 עקרונות פיזיקליים למכשור מדעי ונתוח תוצאות 2

החל משנת תשע"ז קורס 80934 שימוש בבע"ח כחיות ניסוי אינו קורס חובה ואינו מתקיים. אנחנו ממליצים לכל סטודנט לקחת קורס הסמכה לעבודה עם בע"ח - 80517, שהוא חובה למי שאי פעם יעבוד עם בעלי חיים. יש לכך משמעות לטווח הרחוק שלכם, כעובדי מעבדה/חוקרים. במקום קורס זה ימלא הסטודנט את מכסת הקורסים לתואר שני (סה"כ 24 נ"ז) בעזרת קורסי בחירה)

2. כל שנה חייבים להירשם מחדש ל:

80-762-01 לציון לתזה (לא מזכה בנקודות זכות).
80-9000-01 לסמינריון המחלקתי- קולוקוויום (לא מזכה בנקודות זכות).

3. חייבים לבחור ב-2 סמינריונים מהרשימה המוצעת (סה"כ 2 נ"ז)

4. חייבים להשלים ל24 נ"ז מקורסי הבחירה באשכול הבחירה

אקסל אשכולות תואר שני מפורט