לימודי פסיכוביולוגיה - תואר דו חוגי - תואר ראשון בפסיכוביולוגיה

אם אתם מתעניינים בלימודי פסיכוביולוגיה (ביולוגיה ופסיכולוגיה), הגעתם למקום הנכון. הפקולטה למדעי החיים באוניברסיטת בר אילן מקיימת מסלול דו חוגי בפסיכולוגיה ומדעי החיים.

תואר דו חוגי בפקולטה למדעי החיים - כל המידע על תואר ראשון דו חוגי>>>

תחום זה מתמקד בחקר התהליכים הביולוגיים העשויים להסביר את ההתנהגות, בעיקר בהקשר של תהליכים המתרחשים במוח ובמערכת העצבים. לימודי פסיכוביולוגיה עוסקים בהתעמקות בחקר הבסיס הביולוגי של התנהגות ושל תהליכים פסיכולוגיים (כגון, למידה, זיכרון, התמכרות, רגשות) ומהווה חלק מלימודי מדעי המוח.

מה כוללים לימודי פסיכוביולוגיה בבר אילן?

תוכנית לימודי פסיכוביולוגיה כוללת את הידע הבסיסי בתחומי פסיכולוגיה וביולוגיה, ומרחיבה את הידע בנושאי המוח ותפקודו, הבסיס הביולוגי להתמכרות ולהתנהגות וכן תחומים קרובים רבים נוספים. הקורסים בפסיכולוגיה נלמדים עם תלמידי הפסיכולוגיה, והקורסים בביולוגיה נלמדים עם הסטודנטים למדעי החיים - כך שהלמידה במחלקות היא מעמיקה ויעילה.

בלימודי פסיכוביולוגיה, ותוך כדי הלימודים לתואר ראשון, הסטודנטים משתתפים בקורסי מעבדה בתחומים רבים ומגוונים וכן בפרקטיקום - כל אלו המכינים אותם להמשך דרכם.

הנכם מוזמנים ליצור עמנו קשר לקבלת ייעוץ ומידע בנושא לימודי מסלול מדעי החיים-פסיכולוגיה דרך עמוד צור קשר

לימודי מדעי החיים-פסיכולוגיה תכנית  80252 66.5  שעות שנתיות (133 נ"ז)

תוכנית הלימודים:  פסיכוביולוגיה - תואר דו חוגי מובנה

רשימת קורסי הלימוד של תוכנית הלימודים לפי שנה:

המשך לימודים ואופק תעסוקתי

בוגרי תוכנית לימודי פסיכוביולוגיה רוכשים ידע רחב הן בביולוגיה והן בפסיכולוגיה ובכך מגדילים את מרחב הבחירה שלהם לאחר סיום התואר, הן לקראת המשך לימודים לתארים מתקדמים בתחום הביולוגיה או הפסיכולוגיה, והן לפניה לשוק העבודה.

יתרון נוסף שבוגרי תוכנית פסיכוביולוגיה דו חוגי בבר אילן יכולים להמשיך ללימודי תואר שני בפסיכולוגיה או במדעי החיים ללא צורך בהשלמות.

לפרטים: ד"ר שלו-יצחקי שרית | 03-5317124 | sarit.shalev@biu.ac.il