הנחיות מחלקתיות לתואר שני - תש"פ

קישור להורדה: הנחיות מחלקתיות לתואר שני - תש"פ

תואר שני במגמת ביולוגיה חישובית

תוכנית  הלימודים לתואר שני בכל המסלולים

הפקולטה למדעי החיים  מאחלת לך הצלחה רבה בשנת הלימודים הבאה.

פירוט החובות מופיע ברישום באינ-בר וכן באתר האינטרנט של הפקולטה למדעי החיים

לפניות למזכירות תארים מתקדמים: Ls.Graduates@biu.ac.il

יועצת לתארים מתקדמים – ד"ר רותם עפרוני rotem.efrony@biu.ac.il

באתר הפקולטה ניתן לראות את רשימת הקורסים לרישום. כל שם תוכנית מקושר לעמוד שלו באתר הפקולטה לנוחיותכם. את קורסי הבחירה של הפקולטה ניתן לראות באקסל/PDF הנמצאים בעמוד זה

אנא קראו בעיון את ההנחיות ואת הערות הקורסים במערכת

יש לשים לב בתהליך ההרשמה יש להכנס לייעוץ וירטואלי ולשנות למעלה במסך את תוכנית הלימודים לתואר שני אחרת בעצם תראו את התואר הראשון (אם למדתם בבר אילן)

תואר שני עם תיזה

כל סטודנט חדש לתואר שני צריך להיות רשום לקוד מסלול מדעי החיים עם תיזה 80401 (למעט המסלולים מפורטים מטה)

מסלול ביוטכנולוגיה 80422- סטודנטים שלמדו במסלול ביוטכנולוגיה בתואר ראשון וכבר למדו את קורסי החובה, ישלימו את מכסת 12 הש"ש מרשימת קורסי הבחירה.

מסלול לביולוגיה חישובית 80423- יש לשים לב לדרישות המסלול. על הנרשם לתואר שני בביולוגיה חישובית לעמוד בתנאים הבאים:

• תואר ראשון בביולוגיה חישובית או סיום קורסי השלמה מוכרים ומאושרים בהתאם.
  • אישור קבלה למחקר לתואר השני מאת חוקר מהפקולטה בתחום החישובי אשר ינחה את הסטודנט.

מסלול לננוטכנולוגיה 80430 - רק למנחים המורשים למסלול זה ודרישות קורסים ייעודיות למסלול – לבירורים יש לפנות למזכירות הננוטכנולוגיה

תוכנית משותפת עם מכון וולקני- החל מתשע"ט עליכם להרשם על מסלול 80405 ולעמוד בחובות המסלול.

סטודנטים לתואר שני חייבים ב 12 שעות שנתיות לכל התואר (לא כולל קורסים ביהדות), המימון שכ"ל הינו אך ורק על היקף זה של לימודים ומעבר לכך על הסטודנט לשלם.

לכל המסלולים המחקריים - כל שנה חייבים להירשם מחדש לקולוקוויום המחלקתי 80-9000-01

12 הש"ש כוללות שני סמינריונים חובה (כל סמינריון שווה 0.5 ש"ש)

יש לשים לב לקורסי חובה לתואר השני:

80801- עקרונות פיזיקליים למכשור מדעי וניתוח תוצאות

80534- ביוסטטיסטיקה ומבוא לנסויים קליניים

שימו לב קורס 80517- שימוש בבע"ח מומלץ לכל מי שעוסק במחקר בבע"ח ובלעדיו לא יוכל לעבוד בבית החיות.

סטודנטים שנה א'- בשנה השנייה ללימודיכם תצטרכו להרשם לקוד תיזה (החל מתש"פ הרישום הוא רק בשנה ב')

סטודנטים שנה ב'- עליכם להרשם לקוד תיזה שוב השנה.

שימו לב להלן קורסים חדשים אשר יפתחו בשנה"ל תש"פ :

הקורס

מרצה

80306  ביולוגיה מבנית לביולוגים

פרופ' ירדן אופטובסקי

80308  הפרוטאום התאי: מנגנוני פירוק חלבונים ומסלולי בקרת איכות

ד"ר איתי קורן

80309  מבוא לביולוגיה ואקולוגיה ימית

פרופ' אורן לוי

80317  שעונים ביולוגים במערכות ימיות

פרופ' אורן לוי

80318  ממשק אדם מכונה – מתא עצב וננוטכנולוגיה, דרך ראיה ביונית ועד המטריקס

ד"ר יוסי מנדל

80396  המוח החולה

פרופ' אלון קורנגרין

80399  תיקון נזקי דנ"א ושמירה על יציבות הגנום

ד"ר איל הנדל

80895  טכנולוגיות חדישות בממשק בין ביולוגיה וכימיה

ד"ר אלכס וורואק

רישום קורסים באילת :

לידיעתכם, נוספו קורסים לבחירה, דרך המכון הבינאוניברסיטאי באילת.

פרטים להרשמה וסיליבוסים ניתן למצוא בקישור : https://life-sciences.biu.ac.il/node/5979

לאחר קבלה ואישור של המכון הבינאוניברסיטאי באילת, יש להירשם לקורס דרך מזכירות הפקולטה.

תואר שני ללא תיזה

מדעי החיים

שימו לב – 2 קורסי חובה למסלול באשכול קורסי חובה- עבודה סמינריונית (1 ש"ש) וסמינריון (1 ש"ש). שאר הקורסים הינם לבחירתכם ומופיעים באשכול בחירה. יש להשלים 20 ש"ש לתואר   לא כולל לימודי יהדות. כל קורס שאינו מופיע לכם באשכול ככל הנראה לא מיועד למסלול ועליכם להעזר ביועץ על מנת לבחון אם הוא מתאים ומאושר עבורכם.

לסטודנטים עובדי המעבדות הרפואיות יש להוריד מהאתר של הפקולטה דף הנחיות לקורסים לבחירה.

גרונטולוגיה: מדעי הזיקנה שימו לב לאשכולות הרישום חובה ובחירה במסלול ועליכם להרשם לקורס השנתי מבוא למדעי החברה

בכבוד רב,

ד"ר רותם עפרוני