הנחיות מחלקתיות לתואר שלישי - תשע"ט

הפקולטה למדעי החיים

תוכנית  הלימודים לתואר שלישי

הפקולטה למדעי החיים  מברכת אותך על קבלתך ללימודים

ומאחלת לך הצלחה רבה בשנת הלימודים הבאה.

פירוט החובות מופיעה ברישום וכן באתר האינטרנט של הפקולטה למדעי החיים http://life-sciences.biu.ac.il

סטודנטים לתואר שלישי רגיל 80601 (לא משולב) צריכים לצבור  8 נ"ז, מתוכן 2 נ"ז סמינריונים. (4 סמינריונים שונים כ"א 0.5 נ"ז)

תלמידים לתואר שלישי במסלול משולב 80711 צריכים לצבור 5 נ"ז, מתוכם 1 נ"ז סמינריונים (2 סמינריונים שונים כ"א 0.5 נ"ז)

שימו לב החל מידיעון תשע"ח קורס  80534- ביוסטטיסטיקה ומבוא לנסויים קליניים  הינו חובה לתלמידי דוקטורט

כל שנה יש להרשם לקולוקוויום 80900 קבוצות 01,02 (סמינריון פקולטה וסמינריון דוקטורנטים) ולקוד דוקטורט 80769

הרישום יעשה דרך מערכת האינ-בר באינטרנט, הסטודנטים יוכלו לבחור ממגוון קורסי הבחירה וזאת בהתאם לנושאי המחקר שלהם  ובתאום עם המנחים

שימו לב להלן קורסים חדשים אשר נפתחו בשנה"ל תשע"ט :

מס' קורס

עקרונות תכנון, ייצור והפעלה של שבבים מיקרופלואידים

ד"ר גולדשמיט חנוך

פתולוגיה קלינית

לידיעתכם, קיימים קורסים לבחירה, דרך המכון הבינאוניברסיטאי באילת.

פרטים להרשמה וסיליבוסים ניתן למצוא בקישור :  http://life-sciences.biu.ac.il/node/5979

לאחר קבלה ואישור של המכון הבינאוניברסיטאי באילת, יש להירשם לקורס דרך מזכירות הפקולטה.

לקראת הרישום להכנת מערכת השעות ברצוננו להסב את תשומת לבך כי במערכת השעות שעליך לקחת יופיע קורס באנגלית. אינך חייב/ת להירשם לקורס זה. מזכירות המחלקה תעביר לוועדה לתואר שלישי אישור על עמידתך בדרישה להוכחת ידיעתך בשפה האנגלית כאשר תגיש/י את עבודתך לוועדה לצורך שיפוט.
אם הנך מעוניין/ת להירשם לקורס המיוחד באנגלית המיועד לדוקטורנטים , תוכל לרשום את הקורס במערכת השעות שלך.

בכבוד רב,

ד"ר רותם עפרוני