חיפוש מועמדים למשרה בדרוג מחקר

9-11-17

חיפוש מועמדים למשרה בדרוג מחקר- המעבדה המרכזית לנגיפים, תל השומר

נובמבר 2017

נדרשים מועמדים למשרה אשר עומדת להתפנות במהלך השנה הבאה במעבדה המרכזית לנגיפים של משרד הבריאות בתל השומר *.

תיאור המשרה: המשרה משלבת עבודת מחקר עם ניהול יחידה לפיתוח ולביצוע בדיקות אבחון וירולוגיות בשיטות מולקולאריות במסגרת המעבדה המרכזית לנגיפים.

למשרה פוטנציאל לפעילות ומינוי אקדמי באוניברסיטת תל אביב במסגרת סינוף המעבדה לאוניברסיטה.

דרישות התפקיד: ראש היחידה נדרש לפיתוח ויישום בדיקות מולקולאריות המשמשות לאבחון שוטף של כל הנגיפים המאובחנים במעבדה, פיתוח מהיר של בדיקות חדשות במקרים של התפרצויות תחלואה חריגה או הופעת נגיפים חדשים, לביצוע מחקר קליני ואפידמיולוגי באופן עצמאי או בשת"פ עם חוקרים אחרים במעבדה ופרסום תוצרי המחקר בעיתונות המדעית המבוקרת.

השכלה וידע נדרשים: תואר שלישי במדעי החיים או מדעי הרפואה, ידע ספציפי במיקרוביולוגיה ווירולוגיה, ידע נרחב ומעמיק בביולוגיה מולקולארית ושיטות אבחון מולקולאריות. יתרון לבעלי ידע באפידמיולוגיה מולקולרית.

ניסיון מקצועי וניהולי: נדרשת הכרה במעמד של עובד מעבדה רפואית**. יתרון לבעלי ניסיון בניהול מעבדה / צוות עובדים במעבדה רפואית.

ניסיון מחקרי: נדרשת יכולת מוכחת להובלת מחקרים באופן עצמאי; רשימת פרסומים של לפחות 8 מאמרים. רצוי ניסיון בהוראה אקדמית, השגת מענקי מחקר והנחית סטודנטים לתארים מתקדמים.

הערות:

* המשרה בדרוג מחקר, מועד הפינוי הסופי של המשרה ופרסום המכרז אינו ידוע עדיין.

** ניתן לבצע סטאז' ובחינה לצורך הכרה במעמד במהלך העבודה.

יש לשלוח קורות חיים עבור גב' לילך מורדקוביץ  בכתובת: Lilach.Mordekowich@sheba.health.gov.il

טלפון משרד: 03-5304421.