תואר ראשון - מידע כללי

ליצירת קשר: 03-531-7019, herchk@mail.biu.ac.il

מרכזת המגמה לביולוגיה חישובית : ד"ר אילנה לואינגר

ליצירת קשר:   compbiobiu@gmail.com  03-5317970

מרכזת ביה"ס לאופטומטריה ומדעי הראייה: גב' שירה נתיב  03-5317268 shira.nativ@biu.ac.il

לקבלת הערכה אודות סיכויי הקבלה למגמות הלימוד גלשו לחישוב סיכויי קבלה, באתר בר-אילן.

שימו לב! ניתן להתקבל לשנת הלימודים הקרובה  גם כאשר ציוני הפסיכומטרי/בגרות/מכינה מתקבלים רק בספטמבר, לפני תחילת שנת הלימודים

חדש לשנת הלימודים תשע"ט נפתחה אפשרות לקבלה ללימודים ללא פסיכומטרי!

תנאי  הקבלה ללא פסיכומטרי בפקולטה למדעי החיים:

למסלולי מדעי החיים מורחב וביוטכנולוגיה:

• ממוצע בגרות משוקלל 108 ומעלה,
  • ציון 80 ומעלה בשני מקצועות מדעיים (מבין המקצועות: ביולוגיה, ביוטכנולוגיה, מתמטיקה, כימיה, פיזיקה, הנדסה, מחשבים) לפחות, בהיקף של 5 יח"ל בבגרות בכל אחד, בציון 80 ומעלה.
  • מבחן אמיר בציון מקביל לציון הקבלה לאוניברסיטה.

למסלול ביולוגיה חישובית:

• ממוצע בגרות 108.5
  • 5 יחידות מתמטיקה בציון 85 ומעלה
  • אנגלית - מבחן אמיר בציון 185 ומעלה.

נתוניך אינם מתאימים- פנה לאתר המכינות

לקבלת פרטי מידע כלליים לתואר ראשון

להנחיות רישום לשנה"ל, גלשו להנחיות הפקולטה לרישום לקורסים - תשע"ט, לכל תוכנית עמוד משלה אנא פנו לתפריט תואר ראשון> תוכניות לימוד ע"פ התוכנית הרצויה.

מידע מפורט אודות מכלול הקורסים בפקולטה לתשע"ט  - פורמט אקסל / PDF .  או לחלופין גלשו למערכת הקורסים של האוניברסיטה.

לתלמידים מצטיינים בתואר הראשון - מסלול "פסגות" מיועד למצטיינים ומאפשר למשתתפיו לסיים את לימודי התואר הראשון והשני בתוך ארבע שנים.